Advert
Advert

Özyavuz: Devletimiz ihya ve inşa çalışmalarını süratle tamamlamaktadır

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajda, Şanlıurfa ve Harran'ın büyük bir dayanışma örneği sergilediğine dikkat çekti.

Özyavuz: Devletimiz ihya ve inşa çalışmalarını süratle tamamlamaktadır
Özyavuz: Devletimiz ihya ve inşa çalışmalarını süratle tamamlamaktadır Admin
Advert

 “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere devletimizin tüm bakanları ve tüm kurumları, ilk andan itibaren teyakkuza geçti, depremzede kardeşlerimizin yanında oldu. Harran Belediyesi olarak bizlerde depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için harekete geçtik. Tüm şehir kenetlendik ve Belediyemiz imkânlarını başta kendi şehrimiz Şanlıurfa'mız olmak üzere depremden etkilenen illerimiz için seferber ettik. Tüm gücümüzle ve imkânımızla deprem bölgesinde kardeşlerimizin yanında olduk. Depremin açtığı yarayı birlik ve beraberlik içerisinde sarmaya çalıştık.

Bir yılı geride bıraktığımız şu süreçte enkazların kaldırıldığı, depremden etkilenen şehirlerin yeniden inşa edildiği bir dönemdeyiz. Devletimiz ihya ve inşa çalışmalarını süratle tamamlamaktadır. Asrın felaketinde tüm milletimiz birlik ve beraberlik içinde yardıma koşarak örnek bir dayanışma sergiledi. Bölgeye yapılan yardımlarımıza destek olan tüm hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. 6 Şubat tarihli depremler neticesinde hayatını kaybeden kardeşlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, Cenab-ı Allah’tan ülkemizi böylesine felaketlerden korumasını niyaz ediyorum. Aziz milletimize tekraren geçmiş olsun. Yüce Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın.”

urfa çağdaş harran belediyesi başkan özyavuz 6 şubat deprem dayanışma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı