Advert
Advert

Beyazgül’den aday tanıtım toplantısına davet

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfalı vatandaşları 7 Şubat Çarşamba günü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla kentte gerçekleştirilecek olan AK Parti Şanlıurfa ve Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım toplantısına davet etti.

Beyazgül’den aday tanıtım toplantısına davet
Beyazgül’den aday tanıtım toplantısına davet Admin
Advert

AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen aday tanıtım toplantısı 7 Şubat Çarşamba günü Saat 14.00’da 11 Nisan Spor Salonunda düzenlenecek. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak olan aday tanıtım toplantısı için hazırlıklar tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çarşamba günü saat 14.00’da 11 Nisan Spor Salonunda Şanlıurfalılarla buluşacak. Şölen havasında gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısında AK Parti’nin Eyyübiye, Haliliye, Karaköprü, Akçakale, Birecik, Bozova, Ceylanpınar, Halfeti, Harran, Hilvan, Siverek, Suruç ve Viranşehir İlçe Belediye Başkan Adayları kamuoyuna tanıtılacak.

Aday tanıtım toplantısının hemen arından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesindeki Spor salonunda düzenlenecek olan Deprem Konutları anahtar teslim törenine katılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 7 Şubat Çarşamba Günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısına tüm Şanlıurfalıların davet etti.

urfa çağdaş şanlıurfa başkan beyazgül cumhurbaşkanı erdoğan şanlıurfa
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı