Advert
Advert

Nihat Çiftçi seçim startını verdi

Yeniden Refah Partisinin Karaköprü belediye başkan adayı Nihat Çiftçi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Nihat Çiftçi seçim startını verdi
Nihat Çiftçi seçim startını verdi Admin
Advert

Türkiye’de 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle siyasi arena Urfa’da da hareketlendi. Bu kapsamda siyasi partilerin adayları sahalara inmeye başladı. Yeniden Refah Partisinde Karaköprü Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Nihat Çiftçi, aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarını hızlandırdı. Bununla birlikte Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi, kente görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim süreci hakkında basın mensuplarıyla istişarede bulunan Çiftçi, neden aday olduğunu anlattı.

Çiftçi burada yaptığı konuşmada adaylık sürecinin istişareler sonucu gerçekleştiğini belirtti. Yeniden Refah Partisi'nin Karaköprü Belediye Başkan adayı olmayı kabul ettiğini dile getiren Çiftçi, halka hizmet etmek ve belediyecilik anlayışını değiştirmek için bu göreve talip olduğunu ifade etti.

Başkan Adayı Çiftçi; Karaköprü’de doğduğunu ve çocukluğunun burada geçtiğini belirterek, doğduğu, büyüdüğü ilçede Belediye Başkanı olmak istediğini anlattı.

KARAKÖPRÜ’NÜN HER SOKAĞINI VE CADDESİNİ ÇOK İYİ BİLİRİM

Karaköprü’ye âşık olduğunu ifade eden Çiftçi, burada çocukluğunun geçtiğini belirterek; “Karaköprü’ye aşık bir kişiyim. Geçen haftalarda öncelikle Genel Başkanımız ve partimizin aldığı kararla bu görev bana verildi. Ben Karaköprü’yü çok seviyorum. Karaköprü’nün her sokağını ve caddesini çok iyi bilirim. Tüm mahallelerin sorunlarına hâkimim. Alt yapının nereden geçtiğini biliyorum. Gençleri, yaşlıları biliyorum. Ben bu yola emek vererek çıktım” dedi.

Karaköprü ilçesinin sorunlarını çözmek ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla projeler geliştirmek istediğini belirten, şeffaf, katılımcı ve dürüst bir yönetim anlayışıyla belediyecilik hizmetlerini gerçekleştirmeyi hedeflediğini de vurguladı.

SİZİ VE HALKIMIZI HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMAYACAĞIM

Vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hareket edeceğini sözlerine ekleyen çiftçi, “Sizlerin sorunlarına hakimim. Bugüne kadar benimle yol yürümüş basın mensupları iyi bilir ki, sizi ve halkımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım. 1 Nisan sabahından sonra sizinle birlikte olacak ve sizinle yol yürüyeceğim. Bir iş önce sevmekle başlar. Kiminin kardeşi, kiminin evladıyım. Bu kardeşinize ve evladınıza sahip çıkın. 1 Nisan’da bu kutsal görevi hep birlikte devralalım” dedi.

Son olarak Karaköprü'nün Şanlıurfa'nın en önemli ilçelerinden biri olduğunu vurgulayan Çiftçi, vatandaşlarla birlikte Karaköprü'ye hak ettiği hizmeti vereceklerini ifade etti.

Kentin yerel ve ulusal basın mensupları ile Çitçi’nin bir araya geldiği organizasyon soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

urfa çağdaş karaköprü refah partisi başkan adayı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı