Advert
Advert

Kırsal mahalleler yeni yollarına kavuşuyor

Haliliye Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde hummalı şekilde yürütülen stabilize yol çalışmaları ile ulaşımın daha konforlu hale geldiği yeni yollar mahalle sakinlerinin hizmetine sunuluyor.

Kırsal mahalleler yeni yollarına kavuşuyor
Kırsal mahalleler yeni yollarına kavuşuyor  Admin
Advert

Fen İşleri Müdürlüğü, “Yeniliğin ve Değişimin Kalbi Haliliye” sloganı ile merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sahada yer alan Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan mevcut yollara bakım ve onarım yaparken, bir yandan da hizmete sunduğu yeni yollarla ilçenin yol ağını her geçen gün genişletiyor. Bu kapsamda; Köse ve Topraklı kırsal Mahallelerinde yürütülen hummalı çalışmalar ile yollar, stabilize yol çalışmalarıyla daha konforlu hale getiriliyor. Yapılan altyapı çalışmalarının ardından yeni yolları hizmete sunan Fen İşleri Müdürlüğü, yol çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin de takdirini topluyor. Köse ve Topraklı kırsal Mahallelerinde kısa sürede tamamlanması hedeflenen stabilize yol çalışmalarıyla ulaşımın kolaylaştığı yollar hizmete sunulacak.

Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise üstyapı çalışmalarının ilçe genelinde periyodik olarak devam ettiği belirtildi.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye kırsal mahalle yol yapımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı