Advert
Advert

Fatma Şıldak’tan Kadın Destek Merkezi’ne Ziyaret

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın eşi Fatma Şıldak ve Viranşehir Kaymakamı Önder Koç’un eşi Azercan Koç, Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Emine Erdoğan Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Fatma Şıldak’tan Kadın Destek Merkezi’ne Ziyaret
Fatma Şıldak’tan Kadın Destek Merkezi’ne Ziyaret Admin
Advert

Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Emine Erdoğan Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’nde yürütülen faaliyetler büyük takdir topluyor. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın eşi Fatma Şıldak ve Viranşehir Kaymakamı Önder Koç’un eşi Azercan Koç, Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Emine Erdoğan Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, kursiyerlerle bir araya geldi. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin eşi Sibel Ekinci’nin ağırladığı Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın eşi Fatma Şıldak, Kadın Destek Merkezi yetkililerinden yürütülen faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şıldak ve beraberindekileri, merkez bünyesinde açılan atölyeleri gezerek, kurslara katılan bayanların yaptığı el emeği göz nuru ürünleri inceledi. 

Kursiyerler ile bir süre sohbet ederek isteklerini dinleyen Şıldak, devletin tüm imkânları ile kadın, çocuk, genç, yaşlı, engelli, dezavantajlı vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını söyledi.

Kadın Destek Merkezi’ndeki faaliyetleri takdir eden Şıldak, kadınlara verdiği destekten dolayı Viranşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

urfa çağdaş viranşehir fatma şıldak kültür eğitim azercan koç kadın destek
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı