Advert
Advert

Başkan Canpolat’tan “Regaip Kandili” Mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Regaip Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında, “Regaip, üç ayların müjdecisidir. Bu mübarek gecede iyiliği, ihsanı, birlik ve beraberliği gönülden isteyeceğimiz ve Allah'tan dileyeceği” ifadelerini kullandı.

Başkan Canpolat’tan “Regaip Kandili” Mesajı
Başkan Canpolat’tan “Regaip Kandili” Mesajı Admin
Advert

“Regaipin; anlam olarak gönlümüzden geçen istek ve arzuların adıdır.” Cümleleri ile mesajına başlayan Başkan Mehmet Canpolat, şunları kaydetti:

“Yaşadığımız coğrafyada Müslüman kardeşlerimizin acılarına ortak olup Allah'ın yardımını başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere tüm Müslümanlar için dileyeceğimiz bu gece; iyiliği, ihsanı, birlik ve beraberliği gönülden isteyeceğimiz ve Allah'tan dileyeceğimiz mübarek bir gecedir. Bu gece, olumsuz düşüncelerden ve kötülüklerden sıyrılıp gönlümüzü arındıracağımız bir gecedir. Gönüllerin bir arada olduğu,  gönüllerin kin, haset ve nefretten uzaklaştığı bu gecenin tüm Müslümanlara ve insanlığa huzur, refah, sağlık getirmesini gönülden arzu ediyorum. Bu vesileyle Regaip Kandilinin ibadet, dua ve iyiliğin arzu edildiği bir gece olarak tüm Müslümanlara ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.”

urfa çağdaş haliliye belediyesi başkan canpolat ragaip kandili kutlama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı