Advert
Advert

Gazeteciler Basın Müzesi’nde buluştu

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın başta olmak üzere Büyükşehir, Haliliye ve Eyyübiye belediyelerinin hiçbir etkinlik düzenlemediği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydili basın emekçileri ile Türkiye’de bir ilk olan Basın Müzesi’nde bir araya geldi.

Gazeteciler Basın Müzesi’nde buluştu
Gazeteciler Basın Müzesi’nde buluştu Admin
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Urfa’da ki basın emekçileri ile buluştu. Baydilli, Karaköprü Basın Müzesinde gerçekleştirilen programa katılan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Konuşmasına Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başlayan Baydilli, gazeteciliğin çok sesliliğin ve demokrasinin gelişmesinde önemli bir meslek olduğunu ifade etti.

“Şeffaf bir yönetim anlayışını benimsedik ”Gazetecilerin, vatandaşların sözcüsü olduğunun altını çizen Baydilli,“Asla basına yönelik bir kısıtlamaya gitmedik tam tersine özgürlük alanı oluşturduk. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şeffaf bir yönetim anlayışını benimsedik. Siz değerli basın mensuplarının tüm sorularına yanıt veriyoruz” dedi.

Program, gazetecilerle hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu

urfa çağdaş karaköprü belediyesi basın müzesi gazeteciler günü
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı