Advert
Advert

Viranşehir’de sıcak asfalt atağı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçe merkezde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, personele kolaylıklar diledi.

Viranşehir’de sıcak asfalt atağı
Viranşehir’de sıcak asfalt atağı Admin
Advert

Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçe genelinde hummalı bir çalışma yürüten ekipler, yol yapım çalışmaları kapsamında merkez Bahçelievler mahallesinde alt yapısı biten 1566. Sokakta sıcak asfalt çalışması başlattı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yanında bulunan ve yüzlerce öğrencinin kullandığı sokakta sıcak asfalt serimine başlayan ekipler, alt yapı çalışmalarından kaynaklı deforme olmuş sokağı sıcak asfaltla buluşturuyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, personele kolaylıklar diledi, yetkili birim müdüründen bilgi aldı.

İlçe tarihinde hiç dökülmeyen asfaltın son 5 yılda serildiğine dikkat çeken Başkan Ekinci, “Güzel şehrimizde alt yapısı biten tüm cadde ve sokaklarını yenilemeye, ulaşım konforunu ve kalitesini arttıracak çalışmalarımıza ilçe genelinde devam ediyoruz. İlçemizi geliştirmek, güzelleştirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz.” Dedi. 

Bütün mahallelerin kendileri için önemli olduğunun altını çizen Başkan Ekinci, Bahçelievler mahallesinde her gün yüzlerce vatandaş ve öğrencinin kullandığı 1566. Sokakta serimine başlanılan sıcak asfaltın mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı İsa Kuş ise, Başkan Salih Ekinci’nin kendilerine verdiği sözü yerine getirdiğini belirterek, başlatılan yol çalışmalarından dolayı mahallesi adına kendilerine teşekkür ettiğini söyledi.

Alt yapı çalışmalarından dolayı mahallelerinde 4 sokağın çok bozulduğunu ifade eden Muhtar Kuş, Vatandaşların mahallede yoğun olarak kullandığı 4 Sokağın çok önemli olduğuna vurgu yaparak, birinci sokağın bittiğini, geriye kalan sokaklar için Salih Başkanın gereken talimatları verdiğini kaydetti.

Viranşehir Belediyesi tarafından İlçe merkez ve Kırsal Mahallelerde yol yapım çalışmalarının aralıksız devam edeceği belirtildi.

urfa çağdaş viranşehir asfalt atağı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı