Advert
Advert

Özyavuz: Asfalt Yollar Balkat Ve Diriliş Mahallelerine hayırlı olsun

Yağışın olmadığı asfaltlama için uygun iklimsel koşullarda asfalt çalışmalarını sürdüren Harran Belediyesi, Balkat ve Diriliş mahallelerinde asfalt serim işlemlerini tamamladı.

Özyavuz: Asfalt Yollar Balkat Ve Diriliş Mahallelerine hayırlı olsun
Özyavuz: Asfalt Yollar Balkat Ve Diriliş Mahallelerine hayırlı olsun Admin
Advert

Cumhur ittifakı'nın Harran Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı Mahalle içi ve grup bağlantı yollarında asfalt ve beton yol seferberliği sürüyor. Harran Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt seferberliğine ek olarak, arazi ve iklim şartlarına göre, dolgu çalışmalarını da ağırlık veriyor.

Vatandaşların ulaşım hizmetlerinde aksaklık yaşamamaları adına mevsim şartlarına göre çalışmalarını gece gündüz sürdüren Belediye ekipleri, Balkat ve Diriliş mahallelerinde, mahalle içi asfalt serim çalışmalarını tamamladı.

Cumhur ittifakı, Bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim anlayışıyla yorulmadan, ilk günkü aşkla çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Bizler bölmeden, ayrışmadan hizmetin her türlüsünü Harran’ımızın her yerine götüreceğiz. Bir hafta önce bismillah diyerek, Balkat ve Diriliş mahallelerimizde başlattığımız, mahalle içi asfalt serim çalışmalarımını Cenab-ı Allah'ın izniyle tamamlamış bulunmaktayız. Geçmişte söylediğimiz gibi Harran’ımızın her bir metrekaresine hizmeti ulaştırmak için and içtik. İfadelerini kullandı.

Yollarının asfaltlanmasından dolayı Başkan Özyavuz’a teşekkür eden Mahalle sakinleri, Mahallemizin bütün ihtiyaçlarını karşılayan, yollarını asfaltlayan Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun ifadelerini kullandı.

urfa çağdaş harran mahalle asfalt
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı