Advert
Advert

Başkan Özyavuz: Hizmet Bizim İşimiz

Harran Belediyesi, şehir genelinde sorumluluk alanındaki bölgelerde mahalle içi asfalt yol çalışmaları mesaisine devam ediyor.

Başkan Özyavuz: Hizmet Bizim İşimiz
Başkan Özyavuz: Hizmet Bizim İşimiz Admin
Advert

Harran Belediyesi yaptığı altyapı ve asfalt çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Belediye ekipleri her yıl nüfusun arttığı Harran’da, asfalt çalışmalarında belirlenen hedefleri aşmak için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Cumhur ittifakı Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla, ilçe genelinde vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için projelerini bir bir Hayata geçiren Harran Belediyesi ekipleri, Planlanan program dahilinde yol çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Belediyenin öz kaynaklarıyla devam eden çalışmalarda kırsal buldum mahallesinde, mahalle içi asfalt serim işlemi tüm hızıyla devam ediyor.

Birçok noktada yol yapım, asfaltlama çalışmalarını büyük bir titizlikle devam ettirdiklerini söyleyen Harran Belediye başkanı Mahmut Özyavuz; Buldum kırsal mahallesinde devam eden mahalle içi asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Özyavuz ayırmadan, ayrışmadan canla başla Harran’ımız için gece gündüz demeden bu ovanın her bir metrekaresini hizmeti ulaştırabilmek için çalışıyoruz. Üretken Belediyecilik, bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim anlayışıyla Mahalle içi asfalt serim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmet bizim işimiz. Bugünde Buldum Mahallemizdeyiz. Bismillah diyerek, mahalle içi asfalt serim çalışmalarımıza başladık.  Mahalle içi asfalt serim işinin Buldum Mahallesi sakinlerine hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Cenab-ı Allah’ın izniyle 2024 yılı itibariyle parke taşı, asfaltı olmayan, hizmetin ulaşmadığı mahallemiz kalmayacak. İfadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinden Abdullah Şahin ise yapılan hizmetlerden dolayı mutluyuz. Genç Başkanımız Mahmut Özyavuz 5 yıllık sürede çok güzel hizmetlere imza attı. Bugünde mahallemizin yollarını asfalt ile buluşturarak, büyük bir işe atmıştır. Açıklamasında bulundu.

urfa çağdaş harran belediyesi hizmet asfalt yol
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı