Advert
Advert

Baydilli İle Karaköprü’de Yollar Yenileniyor

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin ilçede bozuk yol bırakmamak için başlattığı yol seferberliği kapsamında Akbayır Mahallesinde deforme olan yollarda sıcak asfalt serimi ile yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor

Baydilli İle Karaköprü’de Yollar Yenileniyor
Baydilli İle Karaköprü’de Yollar Yenileniyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede yeni yol açma ve mevcut yolları yenileme seferberliği yoğun bir mesaiyle devam ediyor. Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin ilçede bozuk ve eski yol bırakmama hedefiyle sürdürdüğü yol seferberliğiyle fen işleri ekipleri Akbayır Mahallesinde ömrünü tamamlayan ve deforme olan yolları sıcak asfalt serimiyle yeniliyor.

Daha önce Narlıkuyu, Atakent, Şenevler ve Karşıyaka Mahallelerinde gerçekleştirilen sıcak asfalt serim çalışmaları programlı bir şekilde devam ederken, Akbayır’da da kısa süre içerisinde tüm yolların asfaltlanarak bozuk yol kalmaması hedefleniyor. Mahalledeki vatandaşlar asfalt yenileme çalışmaları sonrası yeni yollarda kendileri ve araçları sıkıntı yaşamadan sorunsuzca seyahat edebilecekler.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, merkezde sıcak asfalt kırsalda ise sathi asfalt kaplama ile yolların yenilendiğini dile getirerek yol seferberliği kapsamında her mahallede bu çalışmaların gerçekleştirilip ilçede bozuk yol kalmayacağının altını çizdi.

2 yıldır sıcak asfalt serimi çalışmalarıyla ilçedeki yolları yenilediklerini hatırlatan Başkan Baydilli, “Karaköprü’müzde bozuk, sorunlu ve çamurlu yol bırakmamak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Geçen yıl başlattığımız sıcak asfalt serimi kapsamında mahallerimizde ömrünü bitirmiş ve deforme olmuş yollarımızı yeniliyoruz. Akbayır Mahallemizde de ekiplerimiz deforme asfalt yolları söküp yerine sıcak asfalt döküyor ve tertemiz yolları hizmete sunuyor.

Geçen yıldan bu yana 30 bin tonun üzerinde sıcak asfaltın serimini gerçekleştirip yollarımızı yeniledik. İnşallah bundan sonra da hava şartları el verdiği sürece bu çalışmalarımızı sürdürüp vatandaşlarımızın yenilenmiş yollarda sorunsuz bir şekilde seyahat etmesini sağlayacağız. Yenilenen yollarımız ilçemize ve Akbayır Mahallemizdeki vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akbayır Mahallesinde gerçekleştirilen asfalt yol yenileme çalışmasının yanı sıra yol açma, kilitli parke döşeme ve onarım çalışmalarını da sürdürüyor.

urfa çağdaş karaköprü yol deforme
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı