Advert
Advert

Batıkent'e yeni yollar kazandırılıyor

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Batıkent Mahallesinde vatandaşların yol talebini karşılamak için yeni yollar açma çalışmaları gerçekleştiriyor

Batıkent'e yeni yollar kazandırılıyor
Batıkent'e yeni yollar kazandırılıyor Admin
Advert

Şanlıurfa’nın gelişen yüzü Karaköprü’de yeni yerleşim alanlarının açılmasıyla beraber vatandaşların yol ihtiyacını karşılamak için Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri problemi ortadan kaldırmak için yeni yollar açarak hizmete sunuyor.

İlçenin büyüyen bölgelerinden olan Batıkent Mahallesinde vatandaşların taleplerini karşılamak ve yol ağını rahatlatmak için fen işleri ekipleri yoğun bir yol çalışması gerçekleştiriyor. Program dahilinde belirli yerlerde yol açma çalışması yapılırken, alt yapı çalışmalarının ardından kilitli parke döşemesi yapılarak hizmete sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Batıkent Mahallesinin ilçede yeni gelişen mahallelerden biri olduğuna dikkat çekerek burada yol ihtiyacını karşılamak üzere çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, "Batıkent Mahallemizde gerek programımız gerekse vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda tespit edilen yol ihtiyacını gidermek için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı yol ekiplerimiz tespit edilen yerlerde yeni yollar açarken, bu yollarda gerçekleştirilecek altyapı çalışmalarının ardından kilitli parke döşemesi yapıp yolları hizmete sunacak. Bu mahallemizde açacağımız yollar Seyrantepe e Akpiyar Mahallelerimizi de rahatlatıp alternatif oluşturacaktır.

Her yıl önemli bir büyüme gösteren ilçemize en iyi hizmeti sunmak için çalışmakla beraber bu büyümeye, değişime ayak uydurmak ve daha fazla hizmet etmek için gerçekten çok yoğun bir çaba sarf ediyoruz. İlçemiz için tüm ekiplerimizle birlikte canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yollarımız ilçemize ve Batıkent Mahallemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi, program dahilinde ihtiyaç olan bölgelerde yeni yol açma, asfalt serimi ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

urfa çağdaş karaköprü batıkent yeni yollar çalışma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı