Advert
Advert

DGK’den Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezine Ziyaret

Dünya Gençlik Konseyi ‘den İstanbul Bahçelievler Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezine Ziyaret

DGK’den Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezine Ziyaret
DGK’den Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezine Ziyaret Admin
Advert

Aziz BUDAK-Urfa Çağdaş

Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezini DGK Genel Başkan Hüseyin Celep, İdari işler Başkanı Zeki Sönmez, Sağlık Kurulu Başkanı Narin Celep ile ziyaret ederek yaşlıların gönüllerini aldılar.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan DGK Genel Başkanı Hüseyin Celep yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; , ''Bizim geleneklerimizde yaşlıya verilen kıymet özeldir. Farklı hikayeleri tek çatı altında buluşturan Huzurevi sakinlerinin bu memleketin kıymetli değerleridir. Biz yaşlıları sadece 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında huzurevi sakinleriyle bir araya gelen bir dernek değiliz. Zaman zaman yaşlılarımızı ziyaret ederek onların gönüllerini ve dualarını almaya çalışıyoruz.” Dedi.

Başkan Celep ve beraberindeki heyet, İstanbul Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettik. Kurum daire başkanı müdürümüze ve görev yapan personele işlerinde kolaylıklar diledik. Huzur evi sakinlerinin hayır dualarını aldık. Bizler onların evlatlarıyız, bizler her zaman onların yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri bugünlere yetiştiren ve geleceğe hazırlayan, tecrübelerinden fazlasıyla hissedar olduğumuz büyüklerimize, mutlu ve huzurlu günler geçirmeleri diliyoruz ifadelerini kullandılar

urfa çağdaş şanlıurfa dünya gençlik konseyi huzur wvi yaşlı bakım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı