Advert
Advert

48. İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri törenle sahiplerini buldu

Türk Oyun Yazarı İsmet Küntay 48.Tiyatro Ödülleri Büyük Kulüp'de görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Nevra Serezli,Ataol Behramoğlu,Sumru Yavrucuk,Okan Bayülgen,Nedim Saban gibi bir çok tiyatrocu ve sanatçılar 48. İsmet Küntay tiyatro ödüllerine layık görüldü. Bu görkemli ödül töreninin gerçekleşmesine , aynı çatı altında yıllarca halka mal olmuş duayen sanatçıların ve tiyatrocuların toplanmasına vesile olan Devlet Opera sanatçısı ,yazar,televizyon sunucusu Nilgün Serimoğlu'nun ev sahipliği ve anlatımları büyük alkış topladı.

48. İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri törenle sahiplerini buldu
48. İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri törenle sahiplerini buldu Admin
Advert

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre 48. İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreninde Nevra Serezli,Ataol Behramoğlu,Tarihçi-Yazar Sinan Meydan,Sumru Yavrucuk,Okan Bayülgen,Nedim Saban,Hakan Altıner gibi bir çok tiyatrocu ve sanatçılar ödül aldı. Ataol Behramoğlu'nun ödülünü yakın dostu duayen oyuncu Müjdat Gezen verirken,Nevra Serezli'nin ödülünü rol arkadaşı tiyatrocu Nedim Saban verdi. Okan Bayülgen'in ödülünü ise Konservatuvarı'ndan hocası ve aynı zamanda Türkiye'nin ilk kadın opera sanatçısı olan Semiha Berksoy'un kızı Zeliha Berksoy verdi. Geceye ayrıca Avrupa Müzik Topluluğu Başkanı Avukat Selda Özer,duayen spiker Gülgun Feyman,Devlet eski bakanlarından Yüksel Yalova,tiyatro sanatçısı Dilek Türker'de katıldı.

48. İsmet Küntay Tiyatro Ödül sahipleri listesi:

Yılın İsmet Küntay Onur Ödülü Tarihçi ve Yazar Sinan Meydan’a,Yılın En İyi Oyun Yazarı Ödülü Ataol Behramoğlu’na,Yılın Nadide Küntay Emek Ödülü Nevra Serezli’ye,Yılın İsmet Küntay Emek Ödülü Hakan Altıner’e,Yılın En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Sumru Yavrucuk’a,Yılın En İyi Erkek Oyuncu Ödülü Tayfun Yılmaz’a,Yılın En İyi Yapım Ödülü “1923 " müzikaline,Yılın En İyi Yönetmen Ödülü Okan Bayülgen’e, Yılın En İyi Uyarlama Ödülü “Boynu Bükük Öldüler" oyununa,Cumhuriyet 100. Yılı Ödülü “Bu Memleket Bizim” adlı yapıma,Yılın İsmet Küntay Tiyatro Özel Ödülü ‘Jekyll & Hyde’ müzikaline, Yılın Hayati Asılyazıcı Tiyatro Ödülü“Veda” adlı yapıma,Anadolu Tiyatro Ödülü “Tekirdağ Büyük şehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’na.”, Yılın İsmet Küntay Genç Oyuncu Ödülü Emir Özden’e,Yılın İsmet Küntay Seçici Kurul Özel Ödülü Zeynep Erkekli’ye,Yılın İsmet Küntay Seçici Kurul Özel Ödülü Orhan Kurtuldu’ya, Yılın En İyi Özgün Performans Ödülü“ Sarı Sandalye Tiyatro Toplululuğu”na verildi.

urfa çağdaş ismet kuntay tiyatro ödülleri devlet operan sanatçı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı