Advert
Advert

Başkan Özyavuz'a Coşkulu Karşılama

2024 yerel seçimleri için Ankara'ya giderek, MHP Genel Merkezinde adaylık başvurusunu yapan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, dün akşam saatlerinde Şanlıurfa'ya geldi.

Başkan Özyavuz'a Coşkulu Karşılama
Başkan Özyavuz'a Coşkulu Karşılama Admin
Advert

Ankara’da MHP Genel Merkezinde Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek, Harran ilçesine yapmış olduğu ve yapacağı çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Cumhur ittifakı Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Genel başkan'ın icazetini ve hayır duasını alarak, Genel merkezde adaylık başvurusunu yaparak, dün akşam saatlerinde memleketi Şanlıurfa'ya geldi.

Cumhur ittifakı Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ile birlikte geldiği Şanlıurfa GAP Havaalanında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Havaalanında Başkan Özyavuz’u MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, İlçe Başkanları ve vatandaşlar karşıladı.

Soğuk havaya rağmen, kendisine gönül vermiş kalabalık ile tek tek tokalaşan ve kucaklaşan Başkan Özyavuz, dava arkadaşlarımıza, gönüldaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah. Sizler bizimle beraber yol yürüdükçe aşmayacağımız engel kalmayacaktır, bu saatten itibaren odaklanacağımız tek şey Harran için eksik kalan hizmetleri tamamlamaktır. İfadelerini kullandı.

Havaalanından büyük bir kalabalık ile Harran'a gelen başkan Özyavuz, gecenin geç saatlerine kadar Millet odasında vatandaşlarla bir arada vakit geçirdi. Gönül birliği engel tanımaz diyen başkan Özyavuz; Gönül bağımızın her daim güçlü olduğu kıymetli vatandaşlarımızla bir aradayız. Milliyetçi Hareket Partisi hem Harran ilçesinde hem de Şanlıurfa genelinde Türkiye’de Belediyesi olup, oyunu ilinde arttıran tek parti olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi genel seçimlerde Harran ilçesinde %55 oy alarak 2019 yerel seçimlerinde halkın büyük teveccühü ile birinci olmuştur. Bizim için önemli olan Devletin bekası ve Cumhur ittifakının sürekliliğidir. Cumhur İttifakının tepesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli vardır. Bizlerde onlara tabiyiz. Onlar bütün Türkiye’yi analiz eder, hatta Türk İslam birliğini analiz eder, onlar bir karar verir, bizlerde o karara uyarız. Milliyetçi Hareket Partisinde görev istenmez, verilir. Türkiye demek Cumhur ittifakı demek, Cumhur ittifakı demek Türkiye demektir. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Gecenin bu saatinde evlerinizi terk edip, bizleri Havaalanında karşıladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor. Ellerinizden öpüyorum. İfadelerini kullandı.

urfa çağdaş harran belediyesi başkan özyavuz seçim çalışması adaylık başvurusu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı