Advert
Advert

Canpolat ile asfalt atağı sürüyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla daha konforlu yollar için başlatılan asfalt atağının ardından İmambakır Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallesinde tamamlanan yeni yollar, mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Canpolat ile asfalt atağı sürüyor
Canpolat ile asfalt atağı sürüyor Admin
Advert

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın merkez ve kırsal mahalleler için başlattığı asfalt atağı tüm hızıyla devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Canpolat’ın talimatlarıyla yapılan asfalt yatırımının ardından çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Kırsal mahallelerde sathi kaplama asfalt çalışmalarını etap etap sürdüren ekipler, merkez mahalleleri ise sıcak asfaltla buluşturuyor. Ömrünü tamamlamış ve deforme olan yollar, yapılan altyapı çalışmalarının ardından Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin özverili çalışmasıyla sıcak asfaltla yenileniyor. Bu kapsamda, İmambakır Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarına başlayan ekipler, kısa sürede tamamladıkları yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Ulaşımı kolaylaştıran ve mahalle sakinlerinden tam not alan yol çalışmaları, Yeşiltepe Mahallesi Küme Evler Mezrasında sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla sürüyor. Asfalt öncesi yapılan altyapı çalışmalarının ardından sathi kaplama asfaltla buluşan yollar ile konforun artığını kaydeden Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Vehbi Demir, mahalle sakinleri adına Başkan Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti. Mahalle Muhtarı Vehbi Demir, “Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a ve Fen İşleri ekiplerimize, Yeşiltepe halkı olarak teşekkür ederiz. Asfaltlarından dolayı, çalışmalarından dolayı Allah razı olsun emeği geçen herkesten” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışmalarının mahallelerde periyodik olarak devam edeceği kaydedildi.

urfa çağdaş haliliye asfalt çalışması sıcak asfalt
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı