Advert
Advert

Yüreğimiz yanıyor 3 asker şehit

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 askerin şehit olduğunu açıkladı. Şehit askerlerden Piyade Er Fevzi Kızıltaş'ın Şanlıurfalı olduğu bildirildi. Vali Şıldak ve Milletvekilleri sosyal medyadan başsağlığı mesajları yayımladı

Yüreğimiz yanıyor 3 asker şehit
Yüreğimiz yanıyor 3 asker şehit Admin
Advert

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 3 askerin Pençe-Kilit operasyonunda şehit olduğunu duyurdu.

P. Asb. Üçvş. Necdet Çalış ve P. Söz. Er Emrah Gündüz'den sonra yaralı askerlerden Şanlıurfalı Piyade Er Fevzi Kızıltaş'ın da şehit olduğu haberi geldi. Piyade Er Fevzi Kızıltaş'ın Haliliye'nin Kahraman kırsal mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Evli olduğu öğrenilen Şehit Fevzi Kızıltaş bugün (27 Kasım) son yolculuğuna uğurlanacak.

Öte yandan Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan 3 asker için sosyal medya aracılığıyla başsağlığı mesajları yayımlandı.

Vali Hasan Şıldak, mesajında şunları kaydetti: ''26 Kasım 2023 günü Pençe Kilit Operasyonu Bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucunda şehit olan; P. Asb. Üçvş. Necdet ÇALIŞ, P. Söz. Er Fevzi KIZILTAŞ ve P. Söz. Er Emrah GÜNDÜZ’e Allah’tan rahmet, Aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri, Aziz Milletimiz ve Şanlıurfalı Hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun»

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ise, "Irak’ın Kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı Bölgesinde şehit düşen kahraman mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet,ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanları cennet,makamları âlî,ruhları şâd olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu ise üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi: "Şehidimiz var Türkiye’m, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz P. Asb. Üçvş. Necdet Çalış, P. Söz. Er Fevzi Kızıltaş ve P. Söz. Er Emrah Gündüz’e Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun"

urfa çağdaş pençe operasyonu şehit asker
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı