Advert
Advert

Özyavuz: İlçemize Myo Kazandırıyoruz

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talepleri doğrultusunda, tarihi Harran ilçesine Meslek Yüksek Okulu (MYO) kazandırılıyor.

Özyavuz: İlçemize Myo Kazandırıyoruz
Özyavuz: İlçemize Myo Kazandırıyoruz Admin
Advert

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un göreve geldiği günden bu yana "Harran ilçemiz için ne yapsak azdır" söylemi ilçeye kazandırılan eserlerle ilk günkü gerçekliğiyle devam ediyor.

Şanlıurfa'nın genç nüfusunun yoğun olduğu ilçelerden biri olan, tarih, kültür, turizm ve tarım sektörüyle bilinen, UNESCO Geçici Miras listesinde de bulunan Harran'a Meslek Yüksek Okulu kazandırılıyor.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Harran Kaymakamı İbrahim Gültekin, Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Abdulcenap Cevheri ve Harran kazı başkanı Prof. Dr. Mehmet Önal Harran ilçesine kazandırılacak Meslek Yüksek Okulu için alan incelemesinde bulundu.

İlçeye Meslek Yüksek Okulu kazandırılması için Harran Belediye Başkanı ve Harran Belediyesi olarak her türlü destek ve yardımı sağlayacaklarını belirten Başkan Mahmut Özyavuz; Bina tahsisi, bakım, onarım ve eğitime hazır gelebilmesi için gereken tüm fiziki şartların iyileştirilmesi hususunda elimizi taşın eline koyduk. Harran ilçemizde bulunan ve Dünyanın ilk üniversitesi kabul edilen Harran üniversitesine bağlı Meslek Yüksek Okulumuzu, Cenab-ı Allah'ın izniyle 2024-2025 eğitim - öğretim sezonuna yetiştirmek için Rektörümüz Mehmet Tahir Güllüoğlu hocamızla istişarelerimizi yaptık. Harran ilçemize, ilçe gençliğine hayırlı olmasını diliyorum. İfadelerini kullandı.

urfa çağdaş harran harran myo eğitim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı