Advert
Advert

Özyavuz beşikli'de asfalt yol çalışmasını inceledi

Harran Belediyesi fen işleri müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde asfalt yol hizmet atağını sürdürüyor.

Özyavuz beşikli'de asfalt yol çalışmasını inceledi
Özyavuz beşikli'de asfalt yol çalışmasını inceledi Admin
Advert

Harran Belediyesi ilçe kırsalında mahalle içi asfalt serim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle içi asfalt çalışmalarının devam ettiği Beşikli mahallesinde incelemelerde bulunan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, keşke bu yolların dili olsa da konuşsa diyerek, yolların önceki hallerinin içler acısı olduğunu söyledi.

Başkan Özyavuz; Keşke bu yolların dili olsa da anlatabilse. Bizler çok şey yaptık, çok iş bitirdik bugüne kadar. Üretken belediyecilik anlayışıyla bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim aklıyla Cumhur ittifakı'nın bütün gücünü kullanarak, hem Harran Belediyemiz hemde Büyükşehir Belediyesi ile beraber ulaşımda Harran ilçemizde bütün grup yollarının hemen hemen hepsini tamamladık.

Harran Belediyesi olarak mahalle içi asfalt çalışmaları kapsamında bugün Beşikli mahallemizdeyiz. Beşikli mahallemizin, mahalle içi asfalt çalışmalarını yapıyoruz. Cenab-ı Allah'ın izniyle ulaşımda asfaltını ulaştırmadığımız, parke taşını ulaştırmadığımız bir mahallemiz kalmayana dek çalışmaya devam edeceğiz. Harran ilçemizin her bir mahallesine hizmeti götürebilmek için gece gündüz demeden belediye araçlarımızla belediye personellerimizle, ilçe başkanımızla encümenlerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle içi yolların Harran'ımıza hayırlı olmasını diliyorum. İfadelerini kullandı.

Beşikli Mahalle sakinleri yapılan Mahalle içi asfalt çalışmalarından dolayı Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiler.

urfa çağdaş harran belediyesi yol yapımı asfalt yol
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı