Advert
Advert

Zabıta ekipleri halk sağlığı için sahada

Harran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerinde ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde bulunan market ve fırınlarda denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta ekipleri halk sağlığı için sahada
Zabıta ekipleri halk sağlığı için sahada Admin
Advert

Harran Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Harran ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde gerçekleştirilen denetimler sonucu tarihi geçmiş gıda ürünleri başta olmak üzere çok sayıda ambalajlı ürüne el konularak imha edilmek üzere atıl ambarına gönderildi.

Zabıta ekipleri; ekmek fırınları ve zincir marketlere yönelik alanlarda yaptığı denetimlerde iş yeri temizliği, gıda ürünlerinin muhafaza edildiği yerlerin temizliği, tarihi geçmiş ürünlerin kontrolü gibi konularda denetimlerini gerçekleştirdi.

Son kullanma tarihi geçmesine rağmen raflardan indirilmeyen ürünlerin vatandaşa satışını gerçekleştiren işletmelere cezai müeyyide uygulayan zabıta ekipleri, vatandaş sağlığını her şeyden daha çok önemsediklerini belirterek, denetimlerin devam edeceği belirtildi.

Denetimlerin insan sağlığını korumak için yapıldığını ve yapılmaya devam edeceğini aktaran Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Kurallara uymayan esnaflara göz yumulmayacaktır. Kural dışı hareket eden herkese cezai işlem uyguluyoruz. Sağlıklı ve müreffeh bir ortamı sağlamak için zabıta ekiplerimiz denetimlerini sürdürmeye devam edecektir. İfadelerini kullandı.

urfa çağdaş harran halk sağlığı zabıta denetim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı