Advert
Advert

Vali Küçük’ten Urfalılara teşekkür

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 11 Nisan kutlamaları kapsamında Şanlıurfa’ya gelen Başbakan ve Bakanlar Kurulu üyelerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Vali Küçük’ten Urfalılara teşekkür
Vali Küçük’ten Urfalılara teşekkür Admin
Advert

Ahmet Budak / Urfa’nin altın harflerle yazılacak bir 3 gün yaşadığını açıklayan Vali Küçük, “Bu 3 günü yüzümüzün akıyla kutladık, 12’leri rahmetle yad ediyorum” dedi.

3 gün süren 11 Nisan kutlamalarının ardından Urfalılara teşekkür eden Vali İzzettin Küçük, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ve  İl Jandarma Alay Komutanı Salman Kömürcü ‘nün katılımıyla bir basın açıklaması yaptı.

Vali Küçük yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Halkımız şehrin kurtuluşunu muhteşem kutladı. T.C Hükümeti bakanlar kurulunun Urfa’da toplanması bizim için büyük bir memnuniyettir. Bakanlarımız Urfa’dan memnuniyetle ayrıldılar. Halkımız Başbakanımız ve Bakanları bağrına basmıştır. 3 gün süren kutlamalarda güvenlik güçlerimize de bu huzur ve güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Bu etkinlikler çerçevesinde Türk Yıldızlarını Urfa’da getiren ve yaptıkları diğer etkinliklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi’ye ve kentin kurtuluşuna sahip çıkan Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum.”

Vali Küçük, Şanlıurfasporla ilgili bir soruya ise Şanlıurfaspor bu sene ligde kalacaktır. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Kulübün maddi yönde sıkıntılarını çözeceğiz diye konuştu.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı