Advert
Advert

Kırsal mahallelerde ulaşım rahatlıyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile ilk kez kırsal mahallelerde başlatılan sathi kaplama asfalt çalışmaları Oğulbey Mahallesinde tamamlandı. Mahalle sakinleri, kış öncesi hizmete sunulan yollar ile ulaşımın rahatladığını ifade ederek, teşekkürlerini iletti.

Kırsal mahallelerde ulaşım rahatlıyor
Kırsal mahallelerde ulaşım rahatlıyor  Admin
Advert

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, “Değişimin ve Yeniliğin Kalbi Haliliye” sloganıyla ilçe genelindeki çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

İlçede daha konforlu yolların hizmete sunulması amacıyla yapılan yatırımların ardından merkez mahallelerde sıcak asfalt, kilitli beton parke döşeme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, deforme olan yollarda bakım ve onarım yapıyor. Yol açma çalışmalarıyla da ulaşım ağını genişleten ekipler, kırsal mahallelerdeki yolları ise stabilize ve sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla konforlu hale getiriyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile Haliliye kırsalında ilk kez uygulanan sathi kaplama asfalt çalışmalarının kapsamı her geçen gün genişletilirken, Oğulbey Kırsal Mahallesinde başlayan yol çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlandı. Ekiplerin özverili çalışmasıyla mahalle sakinlerinin hizmetine sunulan konforlu yollar, ulaşımı da büyük ölçüde rahatlattı.

Kısa süre içerisinde tamamlanan sathi kaplama asfalt çalışmalarından ötürü mahalle sakinleri adına Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür eden Oğulbey Kırsal Mahalle Muhtarı Mehmet Garip Görgülü, “Mahallem adına öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, ondan sonra Mehmet Canpolat Başkanıma teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız güzel, Allah razı olsun. Özellikle Başkanımız Mehmet Canpolat’tan çok razıyız, çok memnunuz. Çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri ise sathi kaplama asfalt çalışmalarıyla kış öncesi çamurdan kurtulduklarını ve okula giden öğrencilerin sık kullandığı yolların konforlu hale geldiğini kaydederek, çalışmalardan dolayı Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından merkez ve kırsalda yürütülen ve mahalle sakinlerinden tam not alan yol çalışmalarının periyodik olarak devam ettiği belirtildi.

urfa çağdaş halilye belediyesi kırsal mahalle yol yapımı fen işleri
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı