Advert
Advert

Yahudi katliamı bitirilsin

Köklü Değişim Şanlıurfa Temsilciliği olarak Ahmet Bahçıvan iş merkezinde stand kurarak yahudi katliamının bitirilmesi istenildi.

Yahudi katliamı bitirilsin
Yahudi katliamı bitirilsin Admin
Advert

Köklü Değişim Şanlıurfa Temsilcisi İlahiyatçı Said Doğan açıklamasında şöyle dedi;

7 ekimde başlayan Aksa tufanı operasyonunun tüm dünyada oluşturduğu direniş etkisi herkesçe malumdur. Köklü Değişim olarak bu direniş ruhunun ümmetin birleşmesine ve tek siyasi çatı altında bir tek ümmet olmasına vesile olması için çeşitli basın açıklamaları ve protestolar düzenledik. Açıklama ve protestolarda ''Ordular Aksaya Mehmetçik Gazze'ye, ordular yürüsün sınırlar açılsın ümmet olarak herkes bu zulme dur desin '' diye haykırdık.

25 Ekim tarihinden itibaren de Köklü Değişim Şanlıurfa Temsilciliği olarak Ahmet Bahçıvan iş merkezinde stand kurduk. Yaptığımız stand çalışmasında Filistin konusunda duyarlılığı arttırıp canlı tutmak için broşür, röportaj ve anket çalışması yapıyoruz. Halkın katılımı ve duyarlılığı bizleri şunu gösterdi ki ,İslam ülkelerindeki yöneticilerin gösterdikleri tavır yetersiz ve etkisiz kalmıştır. Halkın çoğunluğu gerçek ve ciddi yaptırımların olması gerektiği konusunda hem fikirdir.  Yaşanan bu katliamın çözümü diplomatik yollarla çözülecek bir sorun olmadığını açıktır. Sürecin böyle devam etmesi kabul edilebilir değildir. Zulümler daha bir artacak ve Ortadoğu'da ki tüm ülkeler bu durumdan etkilenecektir.  Bir çok ülke de ve kamuoyunda Hilafet sisteminin özlemi, gerekliliği konuşulur durumdadır. Bizlerde köklü Değişim Şanlıurfa temsilciliği olarak bir çok şehirde bu duyarlılığın artması ve siyasilerin çözüm konusunda daha cesur ve dirayetli olmaları konusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz inşallah. Son olarak Gasıp Yahudi varlığının katliamlarının bir an önce bitmesi için tüm liderlerin askeri harekat için adımlar atmasını gerektiğine inanıyoruz.

urfa çağdaş şanlıurfa köklü değişim yahudi katliamı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı