Advert
Advert

Karaköprü’de yollar sıcak asfaltla yenileniyor

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen üstyapı çalışmaları kapsamında Alibaba Mahallesinde deforme olan yollar sıcak asfalt serimiyle yenileniyor

Karaköprü’de yollar sıcak asfaltla yenileniyor
Karaköprü’de yollar sıcak asfaltla yenileniyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçede üstyapı çalışmalarını yoğun bir mesaiyle sürdürüyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından verilen talimatla ilçede ömrünü tamamlamış, deforme olmuş tüm asfalt yolların yenilenmesi için sıcak asfalt serimi çalışması gerçekleştiriliyor.

Alibaba Mahallesinde deforme olmuş asfalt yolların bozulması nedeniyle yoldaki asfalt tamamen sökülerek altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Mahalledeki çalışmalar devam ederken, kalan yolların kış öncesi tamamlanıp mahallede bozuk yol sıkıntısı kalmaması amaçlanıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede her mahallede üstyapı anlamında çalışma yürüttüklerine değinerek Alibaba Mahallesinde de deforme yolların yenilenmesi için sıcak asfalt serimi çalışması başlattıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Fen işleri ekiplerimiz ve asfalt serimi yapan yüklenici firma gerçekten ciddi bir çalışma yürütüyor. Alibaba Mahallemizde asfalt yolları yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz, burada yolların bir kısmı yenilendi ve kalan kısımlar da hızlı bir şekilde asfaltlanıyor. Diğer mahallelerimizde de aynı zamanda yol çalışmalarımız devam ediyor. Yeni yol açma, kilitli parke döşeme, deforme yolların onarımı gibi çalışmalarımızı ihtiyaç olan her bölgemizde gerçekleştiriyoruz” diyerek ilçede yol sıkıntısı kalmaması için yoğun bir faaliyet içerisinde olduklarına dikkat çekti.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Alibaba Mahallesiyle birlikte diğer mahallelerde de asfalt, kilitli parke ve yol yenileme çalışmalarını program dahilinde sürdürüyor.

urfa çağdaş karaköprü yol yapımı fen işleri deforme sıcak asfalt
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı