Advert
Advert

Viranşehir kırsalında değişim devam ediyor

Kırsal alanda başlattığı asfalt yol çalışmalarıyla vatandaşların takdirini kazanan Viranşehir Belediyesi, sathi kaplama ve stabilize yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Viranşehir kırsalında değişim devam ediyor
Viranşehir kırsalında değişim devam ediyor Admin
Advert

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatı ile Kış ayları öncesi kırsalda hummalı bir çalışma yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sathi kaplama asfalt çalışmalarına Elbeğendi Kırsal mahallesi ile devam etti.

Sabah saatlerinde mahalle içi yollarda sathi asfalt kaplama çalışması başlatan ekipler, yol yapım çalışmalarını kısa sürede bitirip, mahalle sakinlerinin hizmetine sunmayı hedefliyor.

Şu ana kadar birçok kırsal mahalle yolunu sathi kaplama asfalt ile buluşturan ekipler, yaptıkları çalışmalarla vatandaşların bu yolları daha konforlu şekilde kullanabileceği hale getirdi.

Kırsalda yürütülen yol yapım çalışmaları ile ilgili bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ulaşımda kaliteyi arttırmaya yönelik çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.

Kış ayları öncesi Viranşehir Kırsalında çok sayıda mahallede sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Ekinci, şu ana kadar yapılan çalışmalarla birçok kırsal mahallenin ulaşım problemini çözdüklerini söyledi.

Viranşehir’e yakışır yolları imal etmeye devam edeceklerini ifade eden Ekinci;  “Kırsal mahallelerimizde ikamet eden hemşerilerimizin evlerine ulaşırken yaşadığı problemleri tek tek ortadan kaldırıyoruz. Şu ana kadar yaptığımız asfalt çalışmalarıyla ulaşım konforunu arttırarak yolları ilçemize yakışır hale getiriyoruz.”dedi.

Ekinci, kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini kaydetti.

Yapılan asfalt çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini aktaran Mahalle sakinleri ise, yürütülen çalışmalarla yol sorunlarının ortadan kalktığını belirterek, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

urfa çağdaş viranşehir kırsal mahalle asfalt yol yapımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı