Advert
Advert

Ekinci’den yaralı askere ziyaret

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kaplan Operasyonu’nda yaralanan Viranşehirli Uzman Sözleşmeli Er İbrahim İğil’i, evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ekinci’den yaralı askere ziyaret
Ekinci’den yaralı askere ziyaret Admin
Advert

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı ve AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ile birlikte Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kaplan Operasyonu’nda teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Uzman Sözleşmeli Er İbrahim İğil’i, Elgün Kırsal Mahallesi’nde bulunan evinde ziyaret etti.

İğil ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, yaralı asker ve ailesi ile bir süre sohbet edip, sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

Başkan Ekinci, Milletvekili Yazmacı ve Başkan Tekin, kapılarının her zaman kahraman askerlerine açık olduğunu belirterek, asker ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirttiler.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren yaralı asker İğil ve ailesi, Başkan Ekinci, Milletvekili Yazmacı, Başkan Tekin ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

urfa çağdaş viranşehir pençe operasyonu yaralı asker başkan ekinci ziyaret
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı