Advert
Advert

Tılfındır Parkı Görenleri Büyülüyor

Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatıyla ilçe genelindeki tüm parklarda büyük bir çalışma başlatan Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa’nın en eski mesire alanlarından biri olan Tılfındır Parkı’ndaki onarım çalışmalarını tamamladı. Yemyeşil ortamı, yapısal ve bitkisel peyzajıyla yeni sezona hazır hale gelen Tılfındır Parkı görenleri adeta büyülüyor.

Tılfındır Parkı Görenleri Büyülüyor
Tılfındır Parkı Görenleri Büyülüyor Admin
Advert

İlçe genelindeki parklarda yapısal düzenleme, çim yenileme, budama, ilaçlama çalışmalarına devam eden Eyyübiye Belediyesi, şehrin en eski mesire alanlarından biri olan ve konumuyla şehrin her tarafına hakim olan Tılfındır Parkı’ndaki yenileme çalışmalarını bitirdi.

Bir yandan ilçeye yeni parklar kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi diğer taraftan da mevcut parkların bakım ve yenileme çalışmalarına da düzenli olarak devam ediyor.

Yaz sezonunun sona ermesiyle tüm parkları bakıma alan Eyyübiye Belediyesi, vatandaşlara dört mevsim boyunca faydalanabilecekleri yemyeşil alanlar oluşturmayı hedefliyor. Parklarda kullanılan banklar, kamelyalar, çöp kovaları gibi açık hava mobilyalarını kendi atölyesinde üreten Eyyübiye Belediyesi, yine peyzaj bitkileri ve fidanların da büyük bölümünü kendi imkânlarıyla yetiştiriyor.

urfa çağdaş eyyübiye tılfındır parkı yeşil alan
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı