Advert
Advert

Başkan Yavuz'dan Cumhuriyet'in 100. Yılı İçin Kutlama Mesajı

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Terörle Mücadele Gazisi Mehmet Yavuz, Cumhuriyet’in ilan edilişinin 100’üncü yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Yavuz'dan Cumhuriyet'in 100. Yılı  İçin Kutlama Mesajı
Başkan Yavuz'dan Cumhuriyet'in 100. Yılı  İçin Kutlama Mesajı Admin
Advert

Başkan Mehmet Yavuz “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında değerlerimize sahip çıkmak hepimizin görevidir” dedi.

 Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yıl dönümü coşkusu yaşandığı bu anlamlı günde birlik ve beraberliğin daha da önemli olduğunu belirten Başkan Yavuz mesajını şöyle sürdürdü:

 “100 yıl önce halkımızın kaderini değiştiren bu büyük adımı anarken, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yılını kutlama ve geleceğe yönelik umut ve heyecanı da birlikte yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz’ sözleri, geleceğe yönelik umutlarımızı daha da değerli kılıyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100’üncü yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve özlemle anarken, onların mirasını yaşatma ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıma azmimizi perçinliyor. Nice 29 Ekimleri birlikte kutlamak dileğiyle, bayramımız kutlu olsun.”

urfa çağdaş şanlıurfa başkan yavuz cumhuriyet 100. yıl kutlama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı