Advert
Advert

Harran Belediyesi Esnaf ve Vatandaşlara Bayrak Dağıttı

Türkiye Cumhuriyetinin 100. yıl dönümü ülke genelinde olduğu gibi Harran ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları kapsamında Harran Belediyesi ilçede bulunan esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.

Harran Belediyesi Esnaf ve Vatandaşlara Bayrak Dağıttı
Harran Belediyesi Esnaf ve Vatandaşlara Bayrak Dağıttı Admin
Advert

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü nedeniyle Harran Belediyesi tarafından organize edilen bayrak dağıtma etkinliğinde esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı hediye edildi.

Harran Belediyesi ekipleri, hem kentin çeşitli yerlerini bayraklarla süsleyerek hem de esnaflara ve vatandaşlara bayrak dağıtımı gerçekleştirerek, kenti adeta kırmızı-beyaza büründürdü.

Harran ilçesi genelinde esnaflara bayrak dağıtımının yapıldığını söyleyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz;  “Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları kapsamında Harran Belediyesi olarak esnaflarımız ve vatandaşlarımıza bayrak dağıtımı yaptık. Bizler biliyoruz ki "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa Vatandır."

Türk milletinin bağımsızlığından ve hürriyetinden ödün vermeyeceğinin tüm dünyaya ilan edildiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümünde esnaf kardeşlerimiz ve vatandaşlarımıza Türk Bayrağı dağıttık. İfadelerini kullandı.

urfa çağdaş harran belediyesi cumhuriyet kutlama bayrak dağıtım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı