Advert
Advert

İl Sağlık Müdürü Solmaz İlçe Ziyaretlerine Birecik ile devam etti.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ile birlikte, Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Birecik devlet hastanesini ziyaret etti. Birecik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Müslüm Şahin den Hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı. Vatandaşa sunulan Hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundular.

İl Sağlık Müdürü Solmaz İlçe Ziyaretlerine Birecik ile devam etti.
İl Sağlık Müdürü Solmaz İlçe Ziyaretlerine Birecik ile devam etti. Admin
Advert

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz; Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Birecik devlet hastanesini ziyaret ettik. Hastanemiz 150 yataklı güçlendirilmiş ilçe hastanesidir. Birecik Hastanemizin Tıbbi cihaz, sağlık personeli ve uzman hekim konularında eksiklik yaşanmaması için Hastane yönetimi ile fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hekim görevlendirmeleri ile tıbbi cihaz desteği sağlıyoruz. Burası Halfeti, Suruç ve Nizip’ten hasta alan bir hastanemiz cihaz ve Hekim olarak eksiklik olmadığı zaman ve kendi kendilerine yetebildiği takdirde başka bir merkeze sevk yapılmasını önlemiş olacağız. Amacımız vatandaşlarımızın kendi yaşadıkları yerde muayene ve tedavi olabilmelerini sağlamaktır dedi.

Solmaz; Acil servis hizmetlerini yerinde değerlendirerek triaj işlemleri ve konsültasyon süreleri ile çalışma koşullarını inceledi. Deprem sonrası tadilat yapılacak ve çevre düzenlemesi yapılacak yerleri yerinde değerlendirdi. Solmaz; Hastane gezisi sırasında tedavi olmaya gelen hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ve Birecik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Müslüm Şahin Birecik ilçesi için planlanan 50 ünitli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Aile sağlığı merkezi yer tespiti için Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ve teknik ekip ile proje üzerinde yer tespit belirlemesi yaptılar. Doç. Dr. Abdullah Solmaz Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam’a Sağlık tesisi konusunda gösterdikleri hassasiyet ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa birecik sağlık hastane
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı