Advert
Advert

Çocuklar ücretsiz spor kurslarıyla hayallerine koşuyor

Karaköprü Belediyesinin sporcu bir nesil parolasıyla yürüttüğü spor kurslarında çocuklar hayalleri olan spor branşlarında ücretsiz temel eğitim alıyor

Çocuklar ücretsiz spor kurslarıyla hayallerine koşuyor
Çocuklar ücretsiz spor kurslarıyla hayallerine koşuyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında çocuklar için açtığı spor kursları okul döneminde de devam ediyor. Karaköprü Belediyesi’nin Seyrantepe ve  Doğukent Spor Merkezleri ile Yaşampark Spor Tesisleri ve Çankaya Mahallesinde bulunan Çadır Spor Merkezinde Spor İşleri Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik futbol, basketbol, voleybol ve tekvando kursları ücretsiz bir şekilde veriliyor.

7-14 yaş aralığındaki kız-erkek çocuklar, okuldan arta kalan zamanda gelecekte milli sporcusu olmak istedikleri spor branşında temel eğitimi Karaköprü Belediyesi spor kurslarında alırken, fiziksel gelişim de kaydediyorlar.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, gençliğe ve çocuklara çok önem verdiklerine değinerek çocukların gerek eğitim gerekse fiziksel gelişimleri, sosyal-sportif faaliyetlerde bulunmaları anlamında her zaman destek olduklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, "Çocuklarımız bizim göz bebeğimiz ve onların gelişimine büyük önem veriyoruz. Açtığımız spor kurslarında da çocuklarımızın hem bedensel gelişimini destekliyoruz hem de geleceğin sporcuları olma noktasında kendilerine temel eğitim desteği veriyoruz.

4 adet spor merkezimizde uzman eğitmenlerimiz ve ekipman imkanlarımızla birlikte çocuklarımıza tamamen ücretsiz hizmet veriyoruz. İnşallah buradan çıkan çocuklarımız ileride hayallerine kavuşup milli sporcu olarak bizi temsil ederler" dedi.

Kurslara gelen çocuklar da kendilerine sunulan spor imkânı için mutlu olduklarını ifade ederken, bu imkânı sağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

urfa çağdaş karaköprü spor okulu ücretsiz kurs
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı