Advert
Advert

Ekinci: Bir metre yol kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek

Mesai kavramı tanımayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hafta sonu birçok Kırsal mahallenin güzergahı olan grup yolunda devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.

Ekinci: Bir metre yol kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek
Ekinci: Bir metre yol kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek Admin
Advert

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin yoğun girişimleri sonucu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından birçok mahallenin kullandığı Kırsal Kırkgöz-Germen Mahallesi grup yolunda sathi asfalt kaplama çalışması başlatıldı.

Belediye meclis üyeleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ekinci, asfalt ekibi yetkililerinden bilgi aldı.

Başlatılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kırkgöz-Germen grup yolunda asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, hedeflerinin bir çok mahallenin güzergahı olan yolu en kısa sürede bitirip, mahalle sakinlerinin hizmetine sunmak olduğunu söyledi.

Kırsalda başlatılan asfalt seferberliğine vurgu yapan Başkan Ekinci; “İnşallah Kırsalda bir metre yol kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Grup yolunun şimdiden hayırlı olmasını dileyen Başkan Ekinci, yol yapım çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkililerine teşekkür etti.

Başlatılan yol yapım çalışmalarından dolayı duyduklarını memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkürlerini iletti.

urfa çağdaş viranşehir başkan ekinci yol yapımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı