Advert
Advert

Viranşehir Belediyespor sezona 3 puanla başladı

Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Viranşehir Belediyespor, sahasında karşılaştığı Nizipspor’u 3-0 yenerek sezona 3 puanla başladı.

Viranşehir Belediyespor sezona 3 puanla başladı
Viranşehir Belediyespor sezona 3 puanla başladı Admin
Advert

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta Şanlıurfa'yı temsil eden ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Viranşehir Belediyespor, ligin ilk haftasında sahasında Nizipspor’u ağırladı.

Viranşehir eski İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar izledi.

Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan ve taraftarının desteğini arkasına alan Viranşehir Belediyespor, güzel futbol sergileyerek maçtan galip ayrılan taraf oldu.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği müsabakada 3 puanı 3 golle kazanan Viranşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri 10.Dakika Arif Bostancı, 40 Dakikada Mahsuni Boztepe ve 67.Dakikada Eray Şekerci attı.

BAŞKAN EKİNCİ: VİRANŞEHİR’İ BU YIL 3.LİGLE BULUŞTURACAĞIZ

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, oynanan güzel futbol ve alınan farklı galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik ettiğini söyledi.

Sezonun ilk maçında Nizipspor’u farklı mağlup ederek sezona 3 puanla başlamalarından dolayı mutlu olduklarını belirten Başkan Ekinci, son iki sezondur 3.ligi kıl payı kaçırdıklarını hatırlatarak, Viranşehir’i bu yıl 3.ligle buluşturacaklarını söyledi.

Viranşehir Belediyespor’a önümüzdeki maçlarda başarılar dileyen Ekinci, Spor’a ve gençlere desteklerinin süreceğini kaydetti.

Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Güllü ise, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, sezona 3 puanla başlamanın sevindirici olduğunu söyledi.

Galibiyeti Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve takımlarını 90.dakika destekleyen taraftarlara armağan ettiğini belirten Güllü, takımın gün gittikçe daha iyi olacağını kaydetti.

Alınan galibiyetle sezona 3 puanla başlayan Viranşehir Belediyespor, önümüzdeki deplasmanda Hatay temsilcisi Yayladığıspor’a konuk olacak

urfa çağdaş viranşehir belediyespor bölgesel amatör galibiyet 3 puan nizip spor
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı