Advert
Advert

Viranşehir Belediyesi’nden İstanbul’da Çiğ Köfte Ziyafeti

İstanbul’da bu yıl 2’ncisi düzenlenen ‘Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ etkinliğine katılım sağlayan Viranşehir Belediyesi, yüzlerce kişiye çiğ köfte ikramında bulundu.

Viranşehir Belediyesi’nden İstanbul’da Çiğ Köfte Ziyafeti
Viranşehir Belediyesi’nden İstanbul’da Çiğ Köfte Ziyafeti Admin
Advert

Şanlıurfa Dernekleri Federasyonu tarafından “Şanlıurfa Tanıtım Günleri”nin bu yıl 2’ncisi İstanbul Atatürk Havalimanı Etkinlik Alanında düzenleniyor. 12 Ekim’de başlayan ve 17 Ekim Pazar güne kadar devam edecek olan Şanlıurfa Tanıtım Günleri’nde; ‘Sabrın Diyarı, Kadim Şehir Viranşehir’ temasıyla katılan Viranşehir Belediyesi’nin standı ikinci günde de programın en çok ziyaretçi alan standı olmayı başardı. İlçede yetişen şelengo, şelengo turşusu, salçalı ekmek, pul biber ve biber salçasının hediye edildiği stantta; bugün de büyük bakır leğende Urfa’nın meşhur çiğ köftesi hazırlandı. Çiğ köftenin yoğruluşu esnasında standı ziyaret eden vatandaşlar, Urfa sıra geceleri müziği eşliğinde doyasıya eğlendi. Hazırlanan çiğ köfte, daha sonra vatandaşlara tabaklar içerisinde ikram edildi. Çiğ köftenin tadına hayran kalan vatandaşlar, Viranşehir'in kültürü, müziği ve lezzetlerini İstanbul'a taşıyan Viranşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Bu arada standa gelen ziyaretçilerle yakından ilgilenen Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çelik de, gelen konuklarla sohbet edip, Viranşehir’in tarihi, kültürü ve yöresel lezzetlerinin yanı sıra ilçede yapılan ve yapılacak proje ve yatırımları anlattı.

urfa çağdaş viranşehir belediyesi tanıtım günleri çiğ kaöte ikram
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı