Advert
Advert

Harran’da yollar asfaltlanıyor

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçe merkezi ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan Harran ovasının her yerine eşit şekilde hizmet götürmeye edeceklerini söyledi.

Harran’da yollar asfaltlanıyor
Harran’da yollar asfaltlanıyor Admin
Advert

Yaz aylarında tozdan, kış aylarından ise çamurdan geçilemeyen yollar, Başkan Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla onarılıp, asfaltlanıyor. Belediyede bulunduğu süre zarfında sürekli ilçe halkıyla bir araya gelip, sorun ve talepleri dinleyen Başkan Özyavuz, daha sonra sahaya inip çalışmaları yakından takip ederek, sorunları birebir çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaların yapılması için personellerini görevlendiriyor.

Vatandaşların sorunlarına en kısa sürede çözüm üreterek, mağduriyetleri gideren Başkan Özyavuz, bu anlamda yollara öncelik veriyor. Ulaşımın önemine vurgu yapan Özyavuz ilçe veya kırsal fark etmeksizin tüm yolların onarılıp, asfaltlanması talimatını verdi.

Harran Belediyesi ekipleri, ilçeye bağlı Ekvel ve Küçükkoyunluca mahalleleri arası bağlantı yolunda asfaltlama çalışmalarını bitirdi.

Başkan Özyavuz’a teşekkür eden mahalle sakinleri, yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından daha rahat ulaşım sağladıklarını belirttiler.

Başkan Özyavuz' da, tek hedeflerinin halka hizmet etmek olduğunu belirterek, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini ve Harranlı hemşerilerinin hizmetin en iyisine layık olduklarını vurguladı. Başkan Özyavuz, yol çalışmalarının sırasıyla tüm mahallelerde yapılacağının altını çizdi.

urfa çağdaş harran harran yollar asfalt kırsal mahalle
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı