Advert
Advert

Başkan Uludağ: Alt Yapıya Önem Veriyoruz

Karaköprü Belediyespor Başkanı Osman Uludağ Karaköprü Belediyespor altyapı takımını ziyaret etti. Gelecek vadeden küçük oyuncuların Doğukent spor komplesindeki antrenmanını izleyen Başkan Uludağ altyapıya çok önem verdiklerini söyledi.

Başkan Uludağ: Alt Yapıya Önem Veriyoruz
Başkan Uludağ: Alt Yapıya Önem Veriyoruz Admin
Advert

Karaköprü Belediyespor Başkanı Osman Uludağ, Karaköprü Belediyespor’un alt yapı Antrenmanı ziyaret ederek küçük futbolcular ile bir araya geldi.

Karaköprü Belediyespor Başkanı Osman Uludağ Küçük oyuncuların yanında olmaya devam ediyor. Başkan Uludağ, Karaköprü Belediyespor’ un geleceği futbolcularını yetiştirmek için yaptığı altyapı ziyaret etti. Küçük futbolcuları bi hayli heyecanlandırdı.

Başkan Uludağ Antrenmanı izlerken, bir süre gençlerle sohbet edip hayallerinin peşinden koşmaları ve çok çalışmaları konusunda tavsiye verdi.

Başkan Uludağ altyapıya çok önem verdiklerini söyleyerek şu ifadelere yer verdi; “ Hergün takım olarak kendimizi yeniliyoruz ve geliştiriyoruz. Sizlerde bu adımı burada atmış oldunuz. Bundan sonrasında da hocalarımızla beraber, inşallah güzel bir şekilde, uyumlu bir şekilde, takım arkadaşlarınıza yada burda bulunan arkadaşlarınıza saygı duyarak. Bu gelişiminizi tamamlar ve ilerde ki zamanlarda hayırlısı ile Karaköprü Belediyespor’umuza belki Şanlıurfaspor’umuza belki Süper lig takımlarında oynayabilecek seviyelere gelirsiniz. Bunun için çok çalışmak çok istemek ve kendimize güzel bir şekilde bakmaktan geçiyor bunlar ama ben eminim ki bu emeğimiz bu çabamız İnşallah ilerleyen zamanlarda hem sizlere hem bizlere güzel sonuçlar doğuracaktır. Hepinize çok teşekkür ederim.” Dedi.

urfa çağdaş karaköprüspor alt yapı gençler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı