Advert
Advert

Ekinci; Asfalt çalışmalarımız devam edecek

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kırsal mahallelerde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Ekinci; Asfalt çalışmalarımız devam edecek
Ekinci; Asfalt çalışmalarımız devam edecek Admin
Advert

Merkez mahallelerde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Viranşehir Belediyesi, Kırsal Mahallelerde sathi asfalt atağına geçti.

Fen İşleri Müdürlüğünce Elgün (Atşane) kırsal mahallesi ile startı verilen ve Tunçbilek mahallesi ile devam eden sathi asfalt kaplama çalışmasını yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, asfalt ekibine kolaylıklar dileyip, bir süre sohbet etti.

Yapılan çalışmalarla ilgili birim yetkililerinden bilgi alan Başkan Ekinci, Mahalle içi hiçbir yolun asfaltsız kalmaması talimatını verdi.

Merkez mahallelerde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını bitirdikten sonra Elgün (Atşane) kırsal mahallesi ile startı verilen sathi asfalt kaplama çalışmalarına Tunçbilek mahallesi ile devam ettiklerini belirten Başkan Ekinci, asfalt çalışmalarını plan ve program dahilinde ihtiyaç duyulan tüm Kırsal mahallelerde hız kesmeden edeceğini söyledi.

Başkan Ekinci, Mahalle içi yollarda başlatılan sathi kaplama asfalt çalışmalarını en kısa sürede bitirip mahalle sakinlerinin hizmetine sunmayı hedeflediklerini kaydetti.

Tunçbilek Mahalle sakinleri ise, mahallelerinde yürütülen çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Ekinci, yaptığı inlemenin ardından mahalle sakinleri ile sohbet edip, sorun ve taleplerini de dinledi.

urfa çağdaş viranşehir kırsal mahalle asfalt çalışması
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı