Advert
Advert

Kırsalda yollar sathi asfaltla yenileniyor

Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerde deforme olmuş yolları sathi asfalt kaplama ile yenileyip kış aylarında vatandaşların yollarda sıkıntı yaşamasının önüne geçiyor

Kırsalda yollar sathi asfaltla yenileniyor
Kırsalda yollar sathi asfaltla yenileniyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde vatandaşlara hizmetin en iyisini sunmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri mahallelerde deforme olmuş yollarda yol yenileme çalışması gerçekleştirirken, yolların daha uzun ömürlü olması için mahalle içi yollarda sathi asfalt kaplama çalışmasıyla yollar kış aylarına hazırlanıyor.

İlçeye bağlı Tatburcu Kırsal Mahallesinde vatandaşların bozuk yollarda yazın toz kışın da çamur sorunu yaşamaması için köy içi yollarda sathi asfalt kaplama işlemi yapılırken, mahalledeki vatandaşlar yenilenen yollarda konforlu bir şekilde seyahat edebilecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsal mahallelerdeki vatandaşların özellikle kışın çamurlu yol sorunu yaşamaması için kırsal hizmetler ekiplerine kış öncesi kırsalda bozuk yol kalmaması talimatı verdi.

Başkan Baydilli gerek merkezde gerekse kırsalda yol anlamında önemli bir hizmet ağı oluşturduklarına dikkat çekerken, kırsalda da sathi asfalt kaplama çalışmalarını tüm mahallelerde gerçekleştirmek için yoğun bir mesai harcandığını kaydetti.

Başkan Baydilli şunları dile getirdi: “Bizim için en önemli ve sembol hale gelmiş hizmetlerden biri kuşkusuz ki yol hizmetidir. İlçemiz sürekli gelişme gösteren bir konumda olduğu için yeni yol açma, yol yenileme, genişletme, asfalt vs. hizmetlerimizi sürekli olarak gerçekleştiriyoruz. Tabi merkezde olduğu gibi kırsalda da vatandaşlarımıza hizmet götürdüğümüz için kırsal yolları da konforlu hale getirip vatandaşlarımızın daha güzel yollarda seyahat edebilmesi için çalışıyoruz.

Kırsal mahallelerimizde yol sıkıntısı yaşanmaması için köy içi ve köyler arası bağlantı oluşturan yollarda sathi asfalt kaplama işlemiyle yolları yeniliyoruz. İnşallah her mahallemize bu hizmeti götürüp kırsaldaki vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmesinin önüne geçeceğiz."

Karaköprü Belediyesi Tatburcu Mahallesinde yapılan sathi kaplama yol çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte diğer kırsal mahallelerde de program dahilinde çalışmalarını sürdürecek.

urfa çağdaş karaköprü yol yapımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı