Advert
Advert

Sağlık emekçilerinin yemek boykotunu destekliyoruz!

Balıkgöl Devlet Hastanesi’nde çalışan sağlık emekçileri uzun zamandır, yemeklerin kalitesizliği ve yetersizliği sebebiyle sağlık sorunları dahi yaşamakta bu sebeple ya yemek yememeyi tercih etmekte ya da farklı yerlerden yemek ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmaktadır.

Sağlık emekçilerinin yemek boykotunu destekliyoruz!
Sağlık emekçilerinin yemek boykotunu destekliyoruz! Admin
Advert

Sağlıklı yemek hakkı, sağlık emekçilerinin en temel hakkıdır. Bu yönden sağlık yöneticilerinin üstüne düşen görev; yemeklerin ihale edildiği şirketleri denetleme, kalitesi konusunda gelen şikâyet ve önerileri değerlendirerek, gerekli adımları atmak sorumluluğu vardır. Birçok kere yemekler hakkında şikayetler iletilmiş olmasına rağmen, herhangi bir gelişme yaşanmamış ve aynı yemek firması ile devam edilmiştir. Sağlık emekçilerinin sağlığı göz ardı edilmiştir.

Sağlık alanında, çalışma alanlarımızdan, çalışma koşullarımıza kadar her alanda yaşadığımız sorunlara ek, en temel ihtiyaçlarımız dahi karşılanamaz hale gelmiş, emek sömürümüz köleliğe doğru evirilmeye başlamıştır.

Uyarıyoruz, kabul etmiyoruz. Sağlıklı, yeterli ve kaliteli yemek hakkımız için sağlık emekçilerinin ve meslektaşlarımızın yanında mücadeleyi sürdüreceğiz.

Sağlıklı, kaliteli ve yeterli yemek sağlanmayan Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde 3 gündür devam eden yemek boykotunu destekliyor, sağlık yöneticilerinin gerek adımları atmalarını bekliyoruz.

Şanlıurfa Tabip Odası

urfa çağdaş şanlıurfa tabip odası balıklıgöl devlet hastanesi emekçi yemek protesto destek
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı