Advert
Advert

Başkan Özyavuz: Harran’da Yeşil Alan Sayısını Arttırıyoruz

Harran Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalarla Harran’a yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Başkan Mahmut Özyavuz’un vizyonuyla Harran’a nefes aldıracak yeni yeşil alanlar oluşturmaya devam eden Harran Belediyesi, ilçe girişinin olduğu alanda 13 bin metrekare büyüklüğünde yeni bir parkın çalışmalarına başladı.

Başkan Özyavuz: Harran’da Yeşil Alan Sayısını Arttırıyoruz
Başkan Özyavuz: Harran’da Yeşil Alan Sayısını Arttırıyoruz Admin
Advert

Harran Belediyesi, şehre değer katacak ve vatandaşların nefes alabileceği yeni park alanları kazandırmaya devam ediyor.

Harran ilçe sakinleri için büyük bir mutluluk kaynağı olan yeni park, mahalledeki yaşam kalitesini artıracak ve vatandaşlara doğayla iç içe vakit geçirme imkânı sunacak. Parkta, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, spor alanları ve piknik gibi farklı aktivite imkânları bulunuyor.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; Şehrin her mahallesine parklar kazandırmaya büyük önem verdiklerini belirtti. Ayrıca, vatandaşların sağlıklı ve keyifli bir şekilde zaman geçirebilecekleri alanlar oluşturmanın şehir yönetimi olarak en öncelikli hedeflerinin olduğunu vurguladı.

Bu yeni park alanıyla birlikte, şehirdeki yeşil alan miktarı artırılırken aynı zamanda hemşerilerin dinlenme ve spor yapma imkânları da genişletilmiş oldu. Harran Belediyesinin bu ve bundan daha önceki park projeleri, şehre değer katma ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltme çabasını bir kez daha gözler önüne sermektedir.

Amaçlarının daha yaşanabilir bir kent oluşturmak olduğunu söyleyen Başkan Mahmut Özyavuz, Harran'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için ciddi bir gayret içindeyiz. Bu anlamda, insana dokunabilecek projeler üretmeye devam edeceğiz. " dedi.

URFA ÇAĞDAŞ HARRAN YEŞİL ALAN PARK
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı