Advert
Advert

Solmaz Hilvan da Sağlık Tesislerini Ziyaret etti.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz;, Hizmet Başkanları ile birlikte Hilvan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesi, Hilvan 1 no’lu Aile sağlığı merkezi, Hilvan 6 no’lu Aile sağlığı merkezini ziyaret etti.

Solmaz Hilvan da  Sağlık Tesislerini Ziyaret etti.
Solmaz Hilvan da  Sağlık Tesislerini Ziyaret etti. Admin
Advert

Hilvan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Recai Ölmez ve Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ayşe Alphan yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, Hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundular.

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz; Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Dr. Ayşe Alphan’ a hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Hilvan’a kadın hastalıkları ve doğum uzmanının göreve başlamasından dolayı, yoğun bakım ve Ameliyathane hizmetlerinin aktif kullanımı açısından eksiklikleri yerinde değerlendirdik. Poliklinik hizmetleri,Acil servise başvuran hastalarda gerekli alan triajlarının yapılarak hastaların branş polikliniklerine yönlendirilmesi ve Acil servis müşahede süreleri,acil servisten yatışı ve sevki  yapılan hastaların  kabul işlemlerinin hızlı bir şekilde yapılması konularında görüş alışverişinde bulunduk”dedi.

Müdür Solmaz, Hilvan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesi, Hilvan 1 no’lu Aile sağlığı merkezi, Hilvan 6 no’lu Aile sağlığı merkezine gelen hasta ve hasta yakınları ile sohbet edip dilek ve temennilerini dinleyerek hastalara geçmiş olsun dileklerini sundu.

urfa çağdaş hilvan sağlık hastane
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı