Advert
Advert

Ekinci kırsalda başlatılan asfalt çalışmalarını inceledi

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kırsal mahallelerde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Ekinci kırsalda başlatılan asfalt çalışmalarını inceledi
Ekinci kırsalda başlatılan asfalt çalışmalarını inceledi Admin
Advert

Merkez mahallelerde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Viranşehir Belediyesi, Kırsal Mahallelerde asfalt atağına geçti.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Belediye meclis üyeleri ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Elgün (Atşane) kırsal mahallesinde startı verilen sathi kaplama asfalt çalışmalarını inceledi.

Asfalt ekibine kolaylıklar dileyen ve bir süre sohbet eden Başkan Ekinci, yapılan çalışmalarla ilgili birim yetkililerinden bilgi aldı.

‘Mahallenin hiçbir yolu asfaltsız kalmasın’ talimatı veren Başkan Ekinci, Merkez mahallelerde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını bitirdikten sonra Kırsal mahallelerde asfalt çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Sathi kaplama asfalt startını İlçenin en kalabalık mahallelerinden biri olan Elgün (Atşane) Kırsal mahallesinde verdiklerini belirten Başkan Salih Ekinci, asfalt çalışmalarının plan ve program dahilinde ihtiyaç duyulan tüm Kırsal mahallelerde devam edeceğinin altını çizdi.

Başkan Ekinci, Mahalle içi yollarda başlatılan sathi kaplama asfalt çalışmalarını en kısa sürede bitirip mahalle sakinlerinin hizmetine sunmayı hedeflediklerini kaydetti.

Mahallelerinde yürütülen çalışmalardan dolayı memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri ise, Viranşehir Belediyesinin çalışmalarına tam not verdiklerini kaydederek, Başkan Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

urfa çağdaş viranşehir belediyesi başkan ekinci asfalt çalışması
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı