Advert
Advert

Grup bağlantı yollarında asfalt çalışmaları sürüyor

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla çalışmalarına devam eden ekipler, ilçenin dört bir yanındaki hizmet atağını sürdürüyor. Mahalle grup bağlantı yollarında asfalt serim çalışmalarına başlayan ekipler, vatandaş memnuniyetini en üst seviyede tutmaya devam ediyor.

Grup bağlantı yollarında asfalt çalışmaları sürüyor
Grup bağlantı yollarında asfalt çalışmaları sürüyor Admin
Advert

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un öncülüğünde halkın taleplerine yanıt veren hizmetler birer birer vatandaşlara ulaşıyor. İlçede kök salmış sorunlar Başkan Özyavuz ile çözüm bulurken çalışmalar vatandaşların da takdirini topluyor. Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan hizmet atağını sürdüren Harran Belediyesi ekipleri, Başkan Özyavuz’un talimatlarıyla “Belediye işi hizmet işidir” sözünün ete kemiğe bürünmüş halini Harranlı vatandaşlarla buluşturuyor. Mahalle grup bağlantı yollarında asfalt çalışmalarının startını veren ekipler, Kılıçlı, Aşağıyarımca, Yukarıyarımca, Dayanıklı ve Tozluca kırsal mahallelerinde birinci kat sathi asfalt dökme işlemlerini bitirdi.

Kısa sürede değişimin gözle görüldüğü Harran’da hayatın her alanında çalışmalar devam ederken, vatandaşların ulaşım sorunlarını ortadan kaldırmak ve hayatlarını kolaylaştırmak için grup bağlantı yollarında asfalt serim çalışmaları tüm hızıyla devam edecek.

Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; “Seçildiğimiz gün ve bugün itibariyle Cenab- Allah’a şükürler olsun ki birçok hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırdık. Ulaşım olmadan hiçbir şey olmaz, hizmetler eksik kalırsa, sıla-i rahimler eksik kalır bilinciyle yolu olmayan mahallemiz kalmayana dek, asfaltı ulaştırmadığımız bir hanemiz dahi kalmayana kadar, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Dedi.

Diğer yandan hummalı çalışmalarını sürdüren ekiplerin belirlenen program dâhilinde birçok mahallede grup bağlantı yollarında asfalt serim çalışmalarına son sürat devam ettikleri bildirildi.

Urfa çağdaş harran asfalt yol yapımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı