Advert
Advert

Baydilli’den Mevlid Kandili Mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Hz. Muhammed (S.A.V)’in dünyaya teşrifini müjdeleyen Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Baydilli’den Mevlid Kandili Mesajı
Baydilli’den Mevlid Kandili Mesajı Admin
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğumunu müjdeleyen Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Başkan Baydilli mesajında, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı teşriflerinin 1452. yıl dönümünü idrak etmenin onuru, gururu ve manevi hazzını yaşıyoruz. Rabbimizin ‘Sen olmasaydın âlemleri yaratmazdım’ hitabına mazhar olan Peygamber Efendimize salat ve selam gönderiyoruz.

Allah'ın affına sığınmak, bağışlanma fırsatı sunan Mevlid Kandili aynı zamanda Müslümanlar arasındaki sıkıntıların ve dargınlıkların giderilmesi için bir vesiledir. Bu mübarek gecede yapılacak duaların, edilecek ibadetlerin hak katında makbul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu mübarek gecenin hemşirelerimiz, ülkemiz ve İslam alemi için hayırlar getirmesini, her türlü sıkıntıdan kurtuluşa, birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum" diyerek tüm İslam aleminin ve hemşerilerinin Mevlid kandilinin kutlu olmasını diledi.

urfa çağdaş karaköprü belediyesi başkan baydilli kandil kutlama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı