Advert
Advert

Harran’da asfalt çalışması

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ''Yol medeniyettir ilkesiyle, kadim şehir Harran'ımızın yol ağını yeniden örüyoruz.'' Diyerek, yol çalışması için seferberlik başlattı. İlçe kırsalında tüm ara ve bağlantı yollarında ulaşım problemi ortadan kalkıyor.

Harran’da asfalt çalışması
Harran’da asfalt çalışması Admin
Advert

Harran ilçesinde daha konforlu ve rahat bir ulaşım için çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ulaşımın önemine sürekli vurgu yaparak, belirlenen program kapsamında çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Balkat ve Sehrince mahallelerinin grup yolunda dolgu çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarına başlandı. Ekiplerin yoğun çalışmasının ardından asfaltlama çalışması biten trafiğe açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla gece gündüz çalışan ekipler, vatandaşların yol ihtiyacını kısa sürede gidermeyi hedefliyor.

“Kırsal mahallelerimizde yürüttüğümüz ve dolgu çalışmasını bitirdiğimiz yollarda asfalt çalışmalarına başladık. Belirlenen program dâhilinde mahallelerimizin yol sorununu ortadan kaldıracağız.” Diyen Özyavuz, asfaltlama çalışması biten Balkat ve Sehrince grup yolunun vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

urfa çağdaş harran belediyesi asfalt çalışması kırsal yol
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı