Advert
Advert

Karaköprü'de yeni yollar hizmete sunuluyor

Karaköprü Belediyesi ilçede ihtiyaç olan mahallelerde yeni yollar açarken, üstyapı çalışmalarını tamamladığı yolları vatandaşların hizmetine sunuyor

Karaköprü'de yeni yollar hizmete sunuluyor
Karaköprü'de yeni yollar hizmete sunuluyor Admin
Advert

Her geçen gün büyüyen ilçe Karaköprü’de yol hizmetlerini artırmak için kesintisiz bir şekilde çalışmalarını sürdüren Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Batıkent ve Çamlıyayla mahallelerinde yeni açılan ve alt yapısı tamamlanan yollarda üst yapı çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunuyor.

Batıkent Mahallesinde mahalleye kazandırılan yolların altyapısı tamamlandıktan sonra üstyapı çalışmaları gerçekleştirilirken, kilitli parke döşeme çalışması yapılan yeni yollar hizmete açılıyor. Çamlıyayla Mahallesinde ise yeni yerleşmeler dolayısıyla ortaya çıkan yol ihtiyacını gidermek için yeni yol açma çalışmaları yapılırken yolların altyapısı tamamlanana kadar kullanılabilmesi için stabilize malzeme serimi yapılarak vatandaşların kullanımına açılıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçenin birçok bölgesinde yoğun şekilde çalıştıklarına değinerek,” İlçemizin gösterdiği büyüme ile birlikte iş yükümüz de doğal olarak artıyor. Ancak bu bizim için problem değil çünkü biz ihtiyaçları biliyoruz, çözümü biliyoruz. Bu anlamda gece gündüz bir çalışma içerisindeyiz çünkü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama ve sıkıntıları giderme gibi bir görevimiz var.

Fen İşleri ekiplerimiz ciddi bir çalışma ile yeni yol kazandırma ve kilitli parke döşeme çalışmaları ile yoğun bir üstyapı çalışması seferberliği içerisindedir. Tek hedefimiz, sorun yaşanmayan daha güzel bir Karaköprü'yü vatandaşlarımıza sunmaktır" şeklinde konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçedeki birçok mahallede ihtiyaç dahilinde programlı olarak üstyapı çalışmalarını sürdürerek, yeni yolların hizmete sunulmasına katkı sağlıyor.

urfa çağdaş karaköprü yeni yol yol yapımı urfa haberleri üst yapı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı