Advert
Advert

Ekinci, her zaman hemşehrileriyele iç içe

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, vatandaşları düğün ve cenazeleri başta olmak üzere tüm acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmayarak yanlarında olmaya devam ediyor.

Ekinci, her zaman hemşehrileriyele   iç içe
Ekinci, her zaman hemşehrileriyele   iç içe Admin
Advert

Vatandaşların güzel ve kaliteli bir hizmete kavuşması ve daha güzel bir Viranşehir’de yaşamaları için birçok önemli çalışmayı gerçekleştiren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olmaya ve her zaman yanlarında olaya gayret ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışının ve birlikte hareket etmenin en güzel örneklerinden birini sergileyen Viranşehir Belediyesi’nin Başkanı Salih Ekinci, hemşerilerinin en mutlu ve acı günlerinde her zaman yanlarında olmaya ve onlara destek vermeye büyük özen gösteriyor. “Tevazu, samimiyet ve gayretle, memleket işi gönül işi” diyerek yola çıkan Başkan Ekinci, vatandaşları düğün ve cenazeleri başta olmak üzere tüm acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmayarak yanlarında oluyor.

Son olarak Babaç Ailesi, Yıldızoğlu Ailesinin ve Amcası Hacı Mehmet Ekinci’nin torunlarının sünnet merasimine katılan Başkan Ekinci, Viranşehir Belediyesi olarak vatandaşların acı günlerinde olduğu gibi sevinçli anlarında da mutluluklarını birlikte paylaşıyor. Belediye başkanı seçildiği 2019 yılından bu yana vatandaşları acı ve tatlı günlerinde yalnız bırakmadığını vurgulayan Başkan Ekinci, “Düğün ve sünnet törenlerinde değerli ailelerimizin özel günlerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz. Evlenen çiftlerimize mutluluklar diliyorum. Sünnet merasimindeki yavrularımıza da güzel bir ömür diliyorum” dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa viranşehir belediyesi başkan ekinci vatandaş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı