Advert
Advert

Harran’da Gaziler Günü Kutlandı

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle tören düzenlendi. Anma törenine katılan Harran Belediye Başkanı şehitleri rahmetle anarken, tüm Gazilerin Gaziler Günü’nü kutladı.

Harran’da Gaziler Günü Kutlandı
Harran’da Gaziler Günü Kutlandı Admin
Advert

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Harran’da anma töreni düzenlendi. İlçe Kaymakamlığında düzenlenen Gaziler Günü törenine Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un yanı sıra, Harran Kaymakamı İbrahim Gültekin, ilçe emniyet müdürü, ilçe jandarma komutanı ve gaziler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende çelenk sunumu gerçekleştirildi. Törenin ardından Gazilerle bir araya gelen Başkan Özyavuz, Gazilik unvanının öneminden bahsederek, bu mertebeye yükselen tüm Gazileri tebrik etti.

Başkan Özyavuz, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Vatan uğruna verdikleri mücadelelerin nişanesi ve gururu olan kahramanlarımız, Çanakkale’den Kurtuluş Savaşına, Kore’den, Malazgirt'e, Kıbrıs Harekâtından, terörle mücadeleye, 15 Temmuz'a kadar yüreğini ortaya koymuş bütün Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm Gazilerimizin, Gaziler Günü'nü tebrik ediyorum” dedi.

urfa çağdaş harran gaziler günü kutlama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı