Advert
Advert

Vatandaşlar trambüs ve ücretsiz ring hattından memnun

Şanlıurfa’da vatandaşların özlemle beklediği trambüsler Başkan Beyazgül ile çözüme kavuştu. Kente kazandırılan trambüsler Şanlıurfa sokaklarında 63 ring hattında vatandaşlara bir yıl boyunca ücretsiz hizmet verecek. Ücretsiz ulaşımdan yararlanan vatandaşlar Başkan Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Vatandaşlar trambüs ve ücretsiz ring hattından memnun
Vatandaşlar trambüs ve ücretsiz ring hattından memnun Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi için özel üretilen sıfır karbon emisyonu, enerji tasarrufu ve batarya sistemi ile günlük 95 bin yolcu taşıma kapasitesine sahip Trambüsler, vatandaşları ücretsiz bir şekilde taşımaya devam ediyor.

Katener hattına bağlı kalmadan bataryası ile azami 50 km menzile ulaşabilen araçlar hareket halindeyken şarj edilebilen bataryaları sayesinde sınırsız menzile ulaşan Trambüsler konforlu ulaşımı sağlıyor.

Şanlıurfalıların ilgi gösterdiği Trambüsler, 2. Toplama merkezinden hareket ederek Atatürk Bulvarı, Balıklıgöl platosu, Kızılkoyun Nekropolü, Müzeler Kompleksi ile tarihi ve turistik alanlarda Başkan Beyazgül’ün talimatlarıyla bir yıl boyunca ücretsiz bir şekilde ring aracı olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Yüzde 40’a varan yakıt tasarrufu sağlayan Trambüsler Şanlıurfa’nın tarihi çarşıları ve turistik bölgelerde sefer düzenliyor. Trambüsü kullanan vatandaşlar Şanlıurfa’da vatandaş odaklı bir çalışma yaparak trambüs sorununu da çözen ve 1 yıl boyunca halka ücretsiz sunarak sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Başkan Beyazgül’e teşekkür ettiler.

urfa çağdaş urfa haberleri şanlıurfa trambüs toplu taşıma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı