Advert
Advert

Harran’da cami ve taziye evi ihtiyaçları karşılanıyor

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatları doğrultusunda, kırsal mahallelerde çok amaçlı kültür salonları (Taziye evi) yapılıp, cami, kuran kursu ve lojmanların halı ve klima ihtiyacı gideriliyor. Belediye ekipleri, merkez ve kırsal ayırımı yapmadan vatandaşların ihtiyaç duyduğu her ihtiyaca cevap vererek, hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Harran’da cami ve taziye evi ihtiyaçları karşılanıyor
Harran’da cami ve taziye evi ihtiyaçları karşılanıyor Admin
Advert

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla belediye ekipleri, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de hizmetleri aksatmıyor. Çok amaçlı kültür salonlarının yanı sıra bu salonların klima ve halı ihtiyaçları, camilerin ve kuran kurslarının bakım ve onarımı,  gençler için futbol sahası gibi çalışmaları durmadan sürdürüyor. Vatandaşa hizmet anlamında her zaman çalıştıklarını ve tüm eksikleri gidermeye çalıştıklarını ifade eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, özellikle çok amaçlı salonlar için vatandaşlardan yoğun talep aldıklarını ve bu talepleri yerine getirdiklerini söyleyerek, bu salonların tüm ihtiyacını da giderdiklerini kaydetti.

Kırsal mahalleleri ilçe merkezinden asla ayırmadıklarını belirten Başkan Özyavuz, “Bizler halkımıza hizmet ederken, en hızlı şekilde hizmeti götürmenin yanı sıra adil davranmaya büyük hassasiyet gösteriyoruz. Bir yere hizmet ederken, öbür tarafı hizmetten yoksun bırakmak bizim kitabımızda yazmaz. Kırsal mahallelerimizi ilçe merkezinden ayırmıyoruz, her mahallemize eşit şekilde hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layık, elimizden geldiğince, Cenab-ı Allah’ta bize ömür verdikçe halkımız için hiç durmadan, yorulmadan çalışacağız. Belediyemizin kapısı daima halkımıza açık, halkımızın her sorunu için bugüne kadar yanlarında durduk, durmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa urfa haberleri harran cami taziye evi ihtiyaç
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı